Știință și Religie – există un conflict?

Vă invităm să urmăriți Conferința Apologetică pe tema ”Știință și Religie – există un conflict?” susținută de Dr. William D. Phillips, laureat Nobel în Fizică.

Dr. William D. Phillips a primit Premiul Nobel pentru Fizică în 1997 “pentru dezvoltarea unor metode de răcire și captare a atomilor cu ajutorul luminii laser”. El a împărțit această distincție cu Steven Chu de la Universitatea Stanford și Claude Cohen-Tannoudji de la École Normale Supérieure din Paris, Franța. Munca lor a creat unele dintre cele mai importante tehnologii ale fizicii atomice moderne, pe care mii de cercetători din întreaga lume le folosesc astăzi pentru o mare varietate de aplicații.

Cele mai importante premii, distincții și premii academice: Gold Medal, Dept. of Commerce (1993); Michelson Medal, Franklin Institute (1996); Nobel Prize in Physics, shared with Steven Chu of Stanford University and Claude Cohen-Tannoudji of the École Normale Superieure, Paris (1997). Nobel Prize Citation: ‘for development of methods to cool and trap atoms with laser light’. Academies: Fellow, American Physical Society; Fellow, Optical Society of America; Fellow, American Academy of Arts and Sciences; Pontifical Academy of Sciences.

Vă invităm să urmăriți sesiunea de ”Întrebări și Răspunsuri” cu fizicianul Dr. William D. Phillips pe tema ”Știința și Religia: Există un conflict?” care a avut loc pe 7 februarie 2024

 

Avatar photo

Institutul Vox Dei

Vox Dei Institute este o instituție educațională cu scopul de echipare a credincioșilor în a răspunde celor care cer socoteală cu privire la credința și înțelegerea Creștinismului.