Programe de Studiu

Institutul Vox Dei oferă momentan 3 cursuri în domeniul Apologeticii: Cursul de Apologetică Introductivă (format din 4 module), cursul ”În Gardă”, despre cum să îți poți apăra credința cu argumente ferme și precise (format din 8 lecții) și Cursul de Apologetică Avansată (va fi disponibil în curând).

Curs de Apologetică Introductivă

un program format din 4 module care cuprinde chestiuni introductive despre Apologetică, istoria Apologeticii, metode, concepte filozofice și aplicații.

– Pentru acest program de studii se acceptă înscrieri pe tot parcursul anului

Programul de studiu ”În Gardă”

un program format din 8 lecții, destinat studiului apologetic individual – disponibil din noiembrie 2022.

– Pentru acest program de studii se acceptă înscrieri din noiembrie 2022 și este un curs oferit în parteneriat cu Misiunea Reasonable Faith.

Curs de Apologetică Avansată (Anul 1)

un program avansat, destinat celor care doresc să aprofundeze în domeniul Apologeticii și va fi disponibil începând cu anul 2023.

– Înscrierile pentru acest curs sunt disponibile din ianuarie 2023. Acceptarea la acest program implică absolvirea cu succes a Programului de Apologetică Introductivă

Pentru înscrierea la oricare dintre aceste programe se va completa formularul disponibil aici și este necesară susținerea unui interviu Zoom.

Avatar photo

Institutul Vox Dei

Vox Dei Institute este o instituție educațională cu scopul de echipare a credincioșilor în a răspunde celor care cer socoteală cu privire la credința și înțelegerea Creștinismului.