Geneza si Big Bang

Vă prezentăm Conferința Apologetică organizată de Institutul de Apologetică Vox Dei și Reasonable Faith Romanian Chapter în parteneriat cu Dr. Gerald Schroeder, un fizician care susține existența lui Dumnezeu explicând similitudinea textului din Geneza confirmat științific prin teoria Big Bang (51:17)

Dr. Gerald Schroeder este un om de știință cu o experiență de peste treizeci de ani în cercetare și predare. Și-a obținut diplomele de licență, masterat și doctorat la Massachusetts Institute of Technology, iar teza de doctorat a fost susținută sub supravegherea profesorului de fizică Robley D. Evans. A urmat un stagiu de cinci ani în cadrul departamentului de fizică al MIT înainte de a se muta în Israel, unde s-a alăturat Institutului de Știință Weizmann și apoi Institutului de Cercetare Volcani, având în același timp un laborator la Universitatea Ebraică. Doctoratul său este în două domenii: Științele Pământului și Fizica.

Avatar photo

Institutul Vox Dei

Vox Dei Institute este o instituție educațională cu scopul de echipare a credincioșilor în a răspunde celor care cer socoteală cu privire la credința și înțelegerea Creștinismului.