Conferința Apologetică Știința și Credința

Știința și Credința (58:07) – susținută de Dr. Octavian Baban – iulie 2023

Dr. Octavian Baban este Doctor în teologie biblică la London School of Theology, Brunel University (BA-1994, PhD-1999) și absolvent (BA, MA) al Facultății de Fizică, Universitatea București, secția Fizică tehnologică (1986). Este conf. univ. dr. la Institutul Teologic Baptist din București și la Facultatea de Teologie Baptistă a Universității București, unde predă istoria și teologia Noului Testament, exegeză, hermeneutică, limba greacă, visiting professor la Tyndale Theological Seminary, Amsterdam, programul MA.

Sesiunea Q&A cu Dr Octavian Baban

(Vă prezentăm sesiunea de ”Întrebări și Răspunsuri” din cadru primei conferințe pe tema ”Știința și Dumnezeu”. Dr. Octavian Baban răspunde întrebărilor studenților Institutului de Apologetică Vox Dei bazate pe prezentarea video intitulată ”Știința și Dumnezeu”) – Această sesiune a fost susținută pe 12 septembrie 2023

 

Avatar photo

Institutul Vox Dei

Vox Dei Institute este o instituție educațională cu scopul de echipare a credincioșilor în a răspunde celor care cer socoteală cu privire la credința și înțelegerea Creștinismului.